Wie zijn wij

Dit is ’t Anker

Een knusse buurtschool met een enthousiast en ambitieus team. Omdat we werken met Units zijn alle leerkrachten binnen de Unit betrokken op alle kinderen van hun Unit. De lessen worden samen voorbereid. Hierdoor is ons onderwijs altijd in ontwikkeling. Als team zeggen we daarom: ‘Het is óns onderwijs; dat maken we samen’. Dat is ’t Anker. 

Ruimte voor leren.
Iedereen is anders. In ons onderwijs willen we hier zo goed mogelijk bij aansluiten. In Unit 1 (groep 1 en 2) Wordt het onderwijs vanuit ‘Spelend leren’ aangeboden. Dit past helemaal bij hun beleving. Alle kinderen worden in hun ontwikkeling goed gevolgd zodat de volgende les aansluit bij de ontwikkeling.

Ontwikkelingen:

In de afgelopen jaren is er hard gewerkt aan:

  • Onderwijs aan het Jonge Kind.
  • Onderwijs aan kinderen met een cognitief talent zoals HB.
  • ‘Hoge verwachtingen voor élk kind’.

Wie ben jij?

We zijn een school met open Protestants Christelijk karakter. We zeggen tegen iedereen: Jij bent welkom! Bij de start van de lesdag geven we aandacht aan wie jij bent en wie die ander is. Dit doen we vanuit de methodes ‘De vreedzame School’ en ‘Trefwoord’. Zo leren we elkaar te begrijpen.

Leren leuk maken
Kinderen zijn jong al heel zelfstandig en krijgen de ruimte om op hun eigen manier en niveau te leren. Vaak samen, maar ook alleen. Overal in de school zijn fijne hoekjes om te werken. Het leerplein, de expressieruimte. We maken leren leuk door aan te sluiten bij wat leerlingen zelf aangeven.

Op ’t Anker leren we van elkaar. Als leerlingen, leerkrachten en ouders. Zo blijven we groeien en het onderwijs voor onze leerlingen verder ontwikkelen.

Ruimte voor samen leren. ’t Anker.

“Ik wil meer uitdaging met rekenen en dat heb ik aan de meester gevraagd.”

Unit 1: 
Groep 1/2a Beren:Koen
Groep 1/2b Zebra’s:Tom en Saskia
Groep 1/ 2c Leeuwen:Tess, Kelly, Lisa en Saskia
Unit 2: 
Groep 3/4a, Bijen:Marin en Robbert

Groep 3/4b, Salamanders:

Groep 3/4c, Vlinders:

Robbert en Anja

Jashna

Unit 3: 
Groep 5/6a:Sanne en Carlijn
Groep 5/6b:Linda en Helma
Unit 4: 
Groep 7/8a:Kevin
Groep 7/8b:Geria en Janita
  
Onderwijsassistent: Carolien, Lynn en Evelien
Intern begeleider:Jolanda
Directeur:Erik
  
Conciërge: Hans

Interesse?

Bezoek onze school!